Loading

ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Wednesday, October 21, 2009

Volkswagen Tiguan şi Škoda Octavia primele modele realizate integral în Rusia

Volkswagen a investit aproximativ 570 de milioane de euro pentru realizarea noii uzine de automobile din Rusia în locaţia de la Kaluga.
În prima etapă de dezvoltare a fabricii, începând cu luna noiembrie 2007, în cadrul operaţiunilor de montaj SKD, reprezentând montarea de autovehicule din componente de mari dimensiuni, au fost produse deja peste 100.000 de autoturisme din mărcile Volkswagen şi Škoda pentru piaţa rusească.

Producţia integrală lansată astăzi, cu o execuţie proprie de caroserii, vopsitorie şi montaj, va oferi începând cu anul 2010 o capacitate anuală de până la 150.000 de autovehicule. Primele modele realizate integral în Rusia sunt Volkswagen Tiguan şi Škoda Octavia. În lunile următoare, concernul Volkswagen va extinde producţia locală cu alte trei modele, urmând să fie realizat şi un model hatchback conceput special pentru piaţa din Rusia.

Volkswagen Group Rus dispune în prezent de peste 1.800 de angajaţi la Kaluga, iar societatea de vânzare din Moscova numără alţi 300 angajaţi. Până la finalul anului 2010, la Kaluga vor lucra aproximativ 3.000 de angajaţi.

De la lansarea operaţiunilor de montaj la Kaluga în urmă cu exact doi ani, concernul Volkswagen a reuşit să îşi extindă cota de piaţă în Rusia de la 3,2 procente la o cotă actuală de 6,6 procente.

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews