ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Thursday, December 22, 2011

2012 Ford Focus Hatchback Titanium


In anul 1998,in urma unor statistici pe piata auto Ford Focus se clasa foarte bine,avea 9,2 milioane de masini vandute.

Compania Ford este pregatita pentru anul 2012 cu un model competitiv pentru piata auto globala si se asteapta ca in urmatorul an cei de la linia de ansamblare Wayne, Michigan,sa depaseasca recordul in vanzari cu elegantul focus testat pana acum.

Focus 2012 se gaseste in doua variante sedan care are patru usi si hatchback cu cinci uşi,putem alege S, SE, SEL cu o echipare noua de exceptie,Titanium ,de inalta clasa,iar preturile incep de la 15.999 dolari americani.

Hatchback-ul SE, sau Focus SEL are ornamente titan si in urma unui test,oficialii de la Ford se asteapta sa produca si sa vanda acest model in proportie de 59%,preturile la focus SE vor incepe de la suma de 19.899 dolari americani ,inbunatatiri cum ar fi tapiterie din piele,pilot MyFord Connect tehnologie cu sistem de 8 inch NAV touch-screen,Park Assist,si mule altele,ar pute ajunge la 30.000 dolari americani.

Focus arata la exterior foarte bine,grile pentru aer in forme trinungiulare pentru circulatia aerului si mentinerea motorul la temperaturi normale pentru a atinge cele mai inalte performante de functionare cu consum cat mai economic,si face ca automobilul sa arate in forma mai sportiva.Luminile spate au un design special care ii da o forma aparte,continua cu spoilere,etc

Sunt disponibile la cerere paketul sport care se deosebeste si se face remarcat prin jante de 16 inch din aliaj,iar cele de 17 inch sunt optionale pentru unele modele.

Acest model este foarte incapator,panourile portierelor si consola face un interior extrem de elegant al doilea rand de scaune (spate) sunt rabatabile unde ne putem bucura de un potbagaj al carei marime are 674 de litri suficient pentru familie si vacante.

Bordul este destul de prietenos in doar citeva minute reusim sa folosim toate butoanele,inklusiv de pe volan ,sistemul adio si de navigatie.

Motorul de 2,0 litri, cu patru cilindri injectie are un consum estimat la 10% cu o economie de 40% la suta drum liber,fiind foarte vioi in orce treapta de viteza.

Cutia de viteze este fiabila cu cinci trepte dar la cerere exista si cutie cu sase trepte automata.
Focus este o masina pentru toate buzunarele,conduci un focus te simti intradevar confortabil, servodirectie electrica, senzori de control al stabilităţii,cu finisaje si tehnoologie performata.

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews