Loading

ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Monday, December 19, 2011

Audi A4


Volumul de vanzari a unui produs spune totul in ceea ce priveste pret calitate etc,de data aceasta este vorba despre superba masina Audi A4 si calitatile sale,sa vandut peste 10 milioane de exemplare,A4 a fost lansat in anul 1994.

Acum noul A4 a pastrat eleganta cu care ne-a obisnuit fiind dotata cu faruri bine conturate, faruri de ceata,o grila cu patru inele ce o reprezinta,cu suport pentru numarul de inmatriculare ce se afla incorporat in mijloc,iar la partea din spate vom vedea stralucirea celor doua tevi de esapament din crom,lampile spate au incorporate o tehnoologie LED.

Interiorul este dea dreptul incantator, cu scaune foarte luxoase,confectionate dintr-o piele foarte moale, iar bordul sclipeste de numarul butoanelor care au inserat mai mult crom lucios,sistemul de navigatie MMI foarte usor de utilizat.

Audi a avut grija sa inbunatateasca unele caracteristici in zona motor,supapele au suferit modificari majore la modelul 1,8 litri TFSI care se dovedeste foarte atractiv pentru clientii din Singapore.Modificarile aduse acestui frumos A4 pamper,scade consumul de combustibil cu cel putin 11 la suta si in acelasi timp media emisiilor fiind mai mica.

Consumul mic al unei masini face ca acesta sa fie tot mai atragatoare, iar noul 1.8 TFSI are un consum de doar 5,7 litri de benzina in medie la 100 de km.parcursi.

La majoritatea sistemelor electronice au fost aduse schimbari astfel performanta ridicandu-se peste asteptari cum ar fi(sistemul de avertizare sofer de somnolenta,engine start-stop system)face ca in stationare sa opreasca motorul,etc.

Lucrurile pentru 1.8 TFSI nu se opresc aici,continua cu noul sistem de servodirectie care se comporta perfect la un test drive si multe altele.

Motorul 1.8 TFSI ajunge in 7.1 secunde la vieza de 100km pe ora in comparatie cu predecesorul sau de 160 CP, avand si un cuplu mai mare,in timp ce fratele sau de 3 litri de 272 CP ajunge la 100 kilometri pe oră in numai 5,9 secunde.

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews