ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Thursday, December 22, 2011

Honda 2012 civic urmeaza un proces de reevaluare


Aprecieri considerabile pentru modelul Civic 2012.Care sunt diferentele dintre modelul 2011 şi 2012? parerile sunt impartite,pentru cei de la Honda, ramane cel mai bun lucru modelul 2012 din aceasta vara.

Au existat si critici  in aceasta vara la noul civic,cu multe componente ieftine,interiorul ramane la fel de neincapator,si un confort care nu este pe placul tuturor.In urma unui test Consumer Reports masina obtine un scor destul de mic.Civic sufera o pierdere in SUA de 13.5% in materie de vanzari,conform Autodata Corp.

Datorita concurentei foarte mari pe piata auto la segmentul autoturisme mici modelele Ford Focus, Ford Fiesta, modelul Cruze Chevy şi fără îndoială Hyundai Elantra,se vor intrece in continuare intr-o competitie de a ocupa noi piete in domeniul auto,fapt pentru care Dl.Tetsuo Iwamura, presedinte si director executiv al operaţiunilor Honda din SUA au declarat ca in curand se vor gandi la realizarea unui civic nou care sa faca fata concurentei si sa atraga cat mai multi clienti de produsele de la Honda.

Pentru a realiza un model Honda Civic cu totul nou,specialistii sustin ca modernizara,siguranta,emisii,teste etc. dureaza de obicei cativa ani,dar poate,compania are reteta de succes pentru a se impune pe piata auto din intreaga lume.

Dar pana atunci alternative sunt destule pentru anul 2012, Civic swanky arata superb cu un interior versatil,cu un exterior fantastic echipate cu pachete foarte atractive,Honda nu-si permite sa faca vreun pas gresit in aceste vremuri de instabilitate economica si trebuie sa mearga inainte,alaturi de marii producatori ai lumii cu tehnoologii avansate si sa cucereasca noi piete in domeniu.
Cel mai tarziu,in ultima parte a anului 2012,Civic UE ,Honda Civic 2013,disponibile la dealerii auto.

Reprezentantii Honda Motor Corp isi doresc o inbuanatatire rapida a modelului Honda Civic.Producatorul japonez are incredere in pozitia sa consolidata pe piata auto ale Statelor Unite ale Americii care se dovedeste foarte echilibrata fiind increzatori in noile modele,CR-V 2013 crossover şi Accord sedan.

Reacţii:

3 comentarii:

Brian said...

Hi, My name is Brian and I'd like to speak with you about your blog, please email me at your earliest convenience.

Alexandru A said...

Hi, My name is Alexandru e-mail:office@automasinisecondhand.com

Alexandru A said...

Hi Brian,
Thanks for the message, when you want, answer any questions.

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews