ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Monday, December 19, 2011

Mai multe cereri de masini de lux Aston Martin in China

Cerintele mari de piata chineza a masinii de lux Aston Martin s-ar putea dubla in urmatorii doi ani fata de perioada actuala,construcorii englezi ar trebui sa se gandeasca mai serios la aceasta zona,Asia Pacific cu cerere foarte mare.

In urma cu trei ani Aston Martin intra oficial in China destul de increzator, acum se confirma faptul ca automobilul de lux este pe placul tot mai multor chinezi din aceasta regiune,Asia Pacific, si a avut cea mai rapida crestere de vanzari si astfel a devenit cea mai mare piata pentru British.

Anul trecut,producatorul Englez Aston a livrat catre china peste 100 de unitati in toata tara, iar in anul 2012 se asteapta o crestere semnificativa atingand pragul de 500 de masini pentru China.

Inbucurator este faptul ca Aston nu se va opri aici,piata auto din China si Asia Pacific va deveni parteneri pentru o lunga perioada de timp.

Aston Martin a ajuns sa vanda 12-15 la suta din totalul vanzarilor mondiale numai celor din Asia Pacific.

In China sunt tot mai multi doritori in a achizitiona produse de lux incepand de la ceasuri Rolex,genti Gucci,la Daimler AG Mercedes-Benz la Rolls-Royces, si acestia sunt intr-o crestere continua.

Aston Martin pregateste surprize pentru aceasta piata care se afla in crestere si vor sa introduca Zagato V12 care l-am vazut in premiera la salonul auto de la Frankfurt, la un pret de aproximativ 9 milioane de yuani plus costurile de import.

Cele mai atractive modele cum ar fi Rapide si V8 Vantage Roadster se gasesc deja pe piata din China.

In momentul de fata putem gasi cinci magazine in marile orase care acopera regiuni apropiate, dar se asteapta la deschiderea la inca cel putin sapte magazine pina la sfarsitul anului viitor respectiv 2012.

Statisticile arata ca in zona nu sunt temeri de incetinire a cresterii economice,oficialii si Banca Mondiala par sa fie linistinti in urmatorul an si se asteapta la o crestere moderata sigura.

Alti mari producatori de masini de lux Mercedes-Benz si BMW se gandesc la investitii si doresc sa-si largeasca activitatea in zona.

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews