ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Wednesday, December 21, 2011

Volkswagen Golf se mentine pe primul loc in topul celor mai bine vandute masini in 2011


In urma unei analize facute de JATO Dynamics pe piata auto,Volkswagen Golf este cel mai bine vandut automobil si in acest an din Europa,care se bucura de o crestere de 1.0% fata de luna precedenta, dar in scadere cu 1,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut,in timp ce Volkswagen Polo,se mentine pe pozitia a doua cu vanzari mai mari cu 1,25% in luna noiembrie.
Ford Fiesta se confrunta cu o scadere a vanzarilor in luna noiembrie de 13.5%.

In topul primelor zece producatori de masini cu vanzari de 13,5% se afla Volkswagen,urmat de Audi cu 8,9% iar restu brand-urilor sunt in continuare in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In afara de acest "Top zece" Lexus se bucura de vanzari mai mari cu 128% fata de anul 2010,contrbuind la aceasta crestere modelul hibrid premium CT200h.

In top zece brand-uri Volkswagen Passat se bucura de cea mai mare popularitate in rindul clientilor,cu cea mai mare crestere de 120% in luna noiembrie si cu 40% mai mult de aceeasi perioada a anului trecut.

Conform declaratiilor celor de la JATO Dynamics piata de autoturisme din Europa si din lume sunt tot mai tare afectate de criza economica de pe glob dar totusi sunt si producatori care continua sa se bucure de cereri in continuare,cum ar fi Volkswagen şi Audi.

Reacţii:

1 comentarii:

william smith said...

Immigration to Australia, or to any new country or culture, is filled with ups and downs. But hearing the stories of other people, who have successfully been through the process, goes a long way to reducing the fear of the unknown. Allow me for a few moments to share some of our experience of immigrating to Australia. Some of the victories and challenges.

Used Cars Australia

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews