ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Tuesday, January 17, 2012

Renault Laguna 1.8 Initiale Year 2004 Price 1990 EUR
Cilindree:1783 cm ³ Performanţă:  88 kW (120 cp);Kilometraj:72,000 km ; Carburant:Benzină Numărul de locuri:5 ;Număr de uşi:4 / 5 uşi Transmisie:Cutia de viteze Poluat clasa :Euro 4 Insigna de mediu:4 (verde) Anul:06/2004 Numărul de proprietarul,vehiculului:1 De inspecţie:12/2012 AU: 12/2012 Aer condiţionat:Automată de climatizare Furnizor Culoarea numelui:Met roşu. metalic Culoare: Roşu metalizat Interior: Alte Disponibilitate:Imediat,ABS, el. Windows, El. Imobilizator, ESP, Jante de aliaj, servodirectie, inchidere centralizata, airbag şofer.airbag-uri frontale laterale pentru protecţia capului Combinate, precum şi piept airbag-uri: windowbags continuu pentru pasagerii din faţă şi exterioare scaunului de amenajare anti-blocare sistem de frânare, de patru senzor anti-blocare sistem de frânare cu control electronic forţa de frânare de distribuţie de control al tracţiunii (ASR), oglinzi (2) reglabile electric şi încălzite şi asferice pe partea conducătorului auto oglinzile exterioare reglabile electric şi exterioare termometru computer de bord, inclusiv un sistem de control cu ieşire vocal Brake Assist cu automate activarea luminilor de avarie în timpul frânării de urgenţă Tahometru Programul Electronic de Stabilitate (ESP) Jante: jante din aliaj de "Argos" 6, 5 x 16 "cu pneuri de 205/55 R 16 Geamuri electrice fata si caracteristica de blocare din spate şi pulsul pe conducătorului auto partea covorase fata si spate de viteze: manuala (5 trepte) torpedo aer condiţionat, ştergător fereastră din spate cu impuls şi circuitul interval în interiorul retrovizoare Oglindă reglabilă automat de intrare fără cheie şi de drive, inclusiv de control al ferestrelor din "intrare fără cheie & Drive" nu sunt cheia masinii si se blocheaza masina Acestea sunt înlocuite cu un cip electronic.. La apropierea vehiculului, acest lucru este deblocat prin atingerea manerele usilor. Când va scoate din vehicul este blocat automat introducerea vehiculului este început de smart card în cititorul de pe tabloul de bord şi apăsarea butonului START În plus, de imobilizare este dezactivat,. şi de a debloca coloana de direcţie electronic.. de control al climatizării ( CFC-free) controlată separat pentru şofer şi pasager faţă.
Consumul de combustibil. combinate: 7.6 l/100 km
Consumul de combustibil. urban:  10.1 l/100 km
Consumul de combustibil. în afara oraşului:  6.1 l/100 km
De CO 2 emisiile combinate:  183 g / km
Address:Cars Berlin GbR, Waldstr 56, DE-10551 Berlin
Telefon:+49 (0)175 6755157,
Fax:+49 (0)30 69088044, Mobiltelefon:+49 (0)175 6755157
http://www.carsberlin.de.  Preţ: 1990 EUR

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews