ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Tuesday, October 29, 2013

Care este topul celor mai tari masini noi din 2014

Dupa cativa ani de recesiune economica, in care industria auto a fost lovita din plin, 2014 va fi anul in care producatorii vor bombarda din nou consumatorii cu oferte de masini noi si atragatoare.

CNBC a adunat cele mai asteptate automobile care vor fi disponibile in showroom-uri incepand de anul viitor. Astfel, potrivit clasamentului realizat de jurnalistii americani, noul Chevrolet Impala se remarca prin stil, echiparea generoasa si eficienta surprinzatoare pentru o masina atat de spatioasa si luxoasa.

Aceasta masina a fost numita cel mai bun sedan de catre Consumer Reports si a ajuns pe lista scurta in cadrul premiilor North American Car and Truck of the Year (NACTOY).

O alta masina cu mari sanse sa cucereasca piata auto este noua Mazda 3, disponibila atat in varianta sedan, cat si in cea hatchback. Mazda 3 arata ca si un producator mic poate concura umar la umar cu gigantii auto, sustine CNBC. Masina are un motor foarte eficient, asa ca nu este de mirare ca ea consuma maximum 6,9 litri la suta de kilometri.

Potrivit sursei citate, campion la aceasta categorie este Honda Accord Hybrid, unul dintre multele modele hibride care vor reusi in 2014 sa ajunga la consumatorii de rand.

Citeste articolul integral pe:manager.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews