ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Tuesday, October 08, 2013

Ford vrea sa construiasca 14 noi fabrici

Ford Motor Co, al doilea producator auto american, a prezentat un plan ce prevede majorarea productiei de vehicule cu peste o treime, prin construirea unor fabrici in statele emergente, transmite Reuters.

Compania vrea sa produca pe plan mondial aproximativ opt milioane de vehicule, pana la mijlocul acestui deceniu, fata de aproximativ sase milioane masini si camioane in acest an.

Planul face parte din procesul de restructurare adoptat in urma cu sapte ani de seful Ford, Alan Mulally, ce prevede reducerea costurilor si majorarea productiei prin adoptarea unei strategii de fabricatie unificate.

"Deoarece compania s-a restructurat si a mentinut principiul de baza privind corelarea capacitatii de productie cu cererea, acum putem folosi integral capacitatile noastre de productie din intreaga lume si sa obtinem de la ele cele mai bune rezultate, a declarat directorul Ford responsabil cu productia pe plan mondial, John Fleming.

Pana in 2017, cand Ford va avea aproximativ 80 de fabrici, compania intentioneaza sa construiasca majoritatea masinilor si camioanelor doar pe noua platforme, fata de 15 in prezent. Pana atunci, fabricile Ford vor putea produce in medie patru modele diferite sau derivate, fata de doar trei in prezent.Citeste mai departe: dailybusiness.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews