ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Tuesday, October 29, 2013

FOTO Renault Logan II, în versiune braziliană. Arată mai bine ca noua Dacia Logan?Renault Logan II urmează să ajungă pe piaţa din Brazilia la începutul lui 2014, atunci când brazilienii vor lua contact cu un Logan care se diferenţiază de versiunile sale pentru Africa sau Europa.

Primele imagini oficiale ale Loganului brazilian, vândut sub marca Renault, înfăţişează o compactă ceva mai premium decât versiunea originală, Dacia Logan. După cum era de aşteptat, având în vedere că poartă sigla Renault, modelul are botul modificat, arătând aproape identic cu cel al Loganului comercializat, tot sub marca franceză, în nordul Africii. Renault do Brasil a lansat un site special pentru promovarea noului model în mediul online, seunovograndecarro.com.br.

Câteva elemente care diferenţiază versiunea braziliană de celelalte sunt linia cromată din spoilerul faţă, care cuprinde şi luminile de ceaţă, sau blocurile optice spate, modificate, unde poate fi remarcată introducerea unui cadru argintiu. Însă nici interiorul nu a scăpat de retuşuri. Consola centrală a primit printre altele noi guri de aerisire, dar şi inserţii de crom, pentru versiunile mai scumpe.

Citeste versiunea originala pe: romanialibera.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews