ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Saturday, October 19, 2013

Noul Seria 4 Cabriolet: Alege o decapotabila cu incalzire in tetiereBMW anunta lansarea noului BMW Seria 4 Cabriolet, un model care a crescut in latime, ecartament si ampatament fata de BMW Seria 3 Cabriolet. Cu acoperisul inchis sau deschis, vei sta extrem de comod in aceasta masina, pe care o poti dota cu incalzire in tetiere, pentru a te plimba cu acoperisul retractat inca de la primele raze de soare. 

"Proportiile echilibrate si liniile cursive provin din consolele scurte (fata si spate), capota lunga si habitaclul dispus spre spate - toate sunt specifice pentru designul dinamic al marcii. 

Particularitatile de design din partea frontala - precum grila radiatorului, farurile circulare duble si priza larga de aer din eleronul fata - dovedesc legatura pe care acest cabriolet o are cu BMW Seria 3", se arata in comunicatulu BMW Romania.

Noua decapotabila vine cu proportii echilibrate si atunci cand acoperisul este coborat, si in aspectul subtire al liniei plafonului - fara montant B - cand hard topul este inchis. Citeste versiunea originala pe: business24.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews