ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Friday, October 25, 2013

Peste 18 premiere mondiale, la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

Peste 18 premiere mondiale. Asta anunţă organizatorii Salonului Auto Nord-American de la Detroit ce va debuta pe data de 13 ianuarie 2014. Deşi nu au fost făcute publice decât mărcile, zvonurile dau ca sigură lansarea câtorva modele precum BMW M4, Ford Mustang sau Lexus RC-F, anunţă 4tuning.ro.

Cu aproape trei luni înainte de debut, organizatorii Salonului Auto Internaţional din America de Nord (NAIAS) vin cu câteva informaţii pentru fani şi nu numai. Astfel, la centrul automobilistic Cobo din Detroit sunt aşteptate să debuteze vehicule din toate categoriile, inclusiv concept car-uri, crossovere, limuzine, sportive, camioane sau maşini cu sisteme de propulsie alternative.

Centrul expoziţional este renovat cu 300 de milioane de euro

În pofida problemelor economice cu care se confruntă oraşul Detroit, organizatorii se laudă cu o arenă complet transformată. Astfel, centrul Cobo este cunoscut acum drept "Grand Ballroom" (Marea sală de bal). Totodată, vizitatorii pot admira, mai nou, datorită spaţiilor mari de sticlă, înalte de la podea şi până în tavan, râul Detroit sau zgârie norii din oraş.

Locaţia poate primi până la 3.500 de vizitatori simultan şi beneficiază de un lift hidraulic imens, ce va fi folosit pentru transportul maşinilor de la parter, care vor participa la expoziţie sau chiar pentru dezvăluirile în premieră ale automobilelor. Renovarea centrului expoziţional costă 300 de milioane de dolari şi va fi gata în 2015.sursa: publika.md

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews