ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Wednesday, October 16, 2013

Renault Trucks şi-a lansat noua gamă de camioane

Ca urmare a unei investiţii de 2 miliarde de euro şi a celui mai riguros program de testare din istorie, Renault Trucks şi-a lansat noua gamă de camioane, fiind prima dată când un producător îşi reînnoieşte întreaga gamă simultan. Noile modele Renault Trucks au fost prezentate oficial în România, vineri, 11 octombrie, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Bucureşti, la care au participat aproximativ 600 de clienţi, parteneri şi jurnalişti.

"Acesta este un moment istoric. Renault Trucks revoluţionează industria şi îşi schimbă toată gama de vehicule, concentrându-se pe trei nevoi de bază ale clienţilor: robusteţea, eficienţa şi confortul. Aceste camioane sunt unelte performante, sunt centre de profit pentru proprietari", a declarat Olivier de Saint Meleuc, director de vânzări Renault Trucks pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Conform producătorului, anul acesta companiile de transport încep să schimbe flotele achiziţionate în perioada 2007-2008. Gama Renault Trucks include trei categorii majore de autovehicule: pentru Distanţe lungi – T, Construcţii – C şi K şi Distribuţie – D. Toate au fost proiectate urmând viziunea că un camion este un centru de profit pentru afacerea în folosul căreia operează.


Citeste versiunea originala pe: evz.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews