ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Friday, November 01, 2013

BMW i8 va fi comercializat peste șase luni

BMW ne împărtășește viziunea sa asupra sportivelor viitorului, una total diferită de cea care astăzi guvernează spiritul încântătoarelor M3 sau M5. Viziunea are la bază inovativul i8, inoculat aproape în fiecare produs de marcă al bavarezilor și care va deveni literă de lege pentru o nouă generație de vehicule de performanță înzestrate nu cu motoare V8, ci cu o componentă ecologică.
Primul BMW din viitoarea generație de eco-sportive, versiunea de serie a conceptului i8, va debuta pe piață în anul 2014. Versiunea de serie a fost lansată oficial în toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.
Noua sportivă este un concept radical ce își trage seva din Vision Efficient Dynamics, prezentat în 2009, ulterior redenumit i8.
Propulsat de tehnologia BMW Active Hybrid, inovativul prototip i8 prefațează apariția sportivelor ecologice cu autonomie extinsă și performanțe dinamice comparabile mașinilor sport cu motoare convenționale. Aerodinamica deosebită pe care se bazează Vision EfficientDynamics, silueta atletică, masa redusă și sistemul hibrid de propulsie ce oferă și posibilitatea alimentării la priză sunt vectorii forță ai acestui viitor performer al șoselelor.Citeste mai departe:monitorulsv.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews