ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Sunday, November 10, 2013

Mercedes-Benz Vito, prietenul vacanțelor

Când ai în plan o călătorie cu prietenii, o simplă mașină poate fi insuficientă. Dacă ești o persoană sociabilă, Vito, cu ale sale 9 locuri, poate fi varianta ideală.

Nu sunt puține cazurile în care planificarea unui concediu cu prietenii întâmpină un obstacol greu de trecut: transportul până la destinație. Să pleci la drum cu două mașini - pentru ca toți amicii să aibă loc - se poate dovedi o variantă mai puțin utilă, pentru că se dublează costul carburantului. Unde mai pui că ambianța dintr-o mașină plină de persoane dragi este greu de comparat cu cea din două vehicule care merg unul în spatele celuilalt. Soluția optimă în acest caz este, desigur, găsirea unui vehicul care să poată găzdui întregul grup și care să nici nu fie dificil de condus. Opel Vivaro sau Renault Trafic sunt două dintre variantele care îți pot transforma visul în realitate. A treia este, cum altfel, Mercedes-Benz Vito.

Desigur, să cumperi un vehicul nou doar pentru vacanțe poate părea deplasat, mai ales în condițiile vitrege de astăzi. Trebuie luat însă în calcul faptul că atât Vivaro, cât și Trafic sau Vito pot fi utilizate și pentru deplasările zilnice, neavând - contrar unor percepții greșite - dimensiuni atât de mari. Vito, de exemplu, are o lungime de doar 5.008 mm și o lățime de 1.899 mm. Asta în varianta „Long“. O simplă comparație ne arată că vehiculul este chiar mai scurt decât Clasa S (5.116 mm) și cu foarte puțin mai lat. Evident, nu asigură confortul

Citeste versiunea originala pe:capital.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews