ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Friday, November 01, 2013

Test de prim contact cu Dacia Duster facelift 1.2 TCe
Dacia Duster a primit un facelift care o modernizează atât ca design, cât şi ca dotări. Este însă micul motoraş de 1.2 litri potrivit pentru ea?

Alergatul pe şoselele şerpuitoare de pe dealurile din Provence nu e chiar cel mai potrivit lucru pe care-l poţi face cu o maşină gândită să performeze bine în off-road, dar francezii de la Dacia-Renault au avut suficientă încredere în maşina lor şi au ales exact acest cadru pentru testele internaţionale cu noul Duster facelift.
Nu o să insist asupra modificărilor de natură vizuală sau tehnică, pentru că acestea le regăsiţi deja explicate în articolul nostru care vă prezenta Duster facelift, o să mă refer la ce impact real au ele asupra maşinii. Şi mai ales la micul motor de 1.2 litri turbo pe benzină care face de acum parte din gama Dacia.
În primul rând, noile faruri şi noua grilă au un stil mai modern, mai jucăuş şi mai puţin utilitar decât la originalul Duster. Se simte în sfârşit un pic de atenţie la design, iar asta e un lucru bun pentru Dacia. În plus, maşina dotată cu bull-bar şi praguri din metal cromat arată foarte bine, chiar dacă atunci când examinezi îndeaproape aceste elemente decorative poţi avea ceva dubii cu privire la fiabilitatea lor în timp. Dar dacă vrei bling, acum ai bling - combinaţia cu noile jante din metal închis la culoare dă chiar foarte bine!


Citeste articolul integral pe: promotor.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews