ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Tuesday, November 05, 2013

Test Drive Wall-Street: Hyundai Santa Fe, generatia III

Hyundai a lansat vara aceasta cea de-a treia generatie a SUV-ului Santa Fe, un model complet schimbat, cu un design elegant si impunator, dar care isi mentine dezavantajul motorizarilor.

Pentru piata din Romania modelul poate fi comandat in prezent cu un singur motor, de 2,2 litri diesel 197 CP, cel mai convenabil din gama oferita de sud-coreeni. In echiparea Luxury+, cu transmisia automata in 6 trepte, pretul Santa Fe este de 43.800 euro cu TVA.
Celelalte motoare oferite pe alte piete sunt 2 litri diesel 148 CP, 2 litri benzina 264 CP, 2,4 litri benzina 174 CP si 190 CP, 3,3 litri benzina 267 CP si 290 CP.
Cu propulsorul de 2,2 litri diesel 197 CP si transmisia automata cu 6 trepte, noul Santa Fe este destul de rapid, insa si gurmand, in oras consumul a fost in jur de 11 litri la 100 de km. Avand aproape 2 tone, Santa Fe atinge 100 km/h in 10 secunde si ajunge la o viteza maxima de 190 km/h.
Motorul diesel de 197 CP este putin zgomotos dimineata doua-trei minute, dupa care nu isi mai face simtita prezenta in habitaclu. La drum lung masina este silentioasa si foarte bine izolata fonic.Citeste versiunea originala pe:wall-street.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews