ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Sunday, November 10, 2013

VIDEO FOTO Asa arata noul Nissan Qashqai pe piata din 2014Nissan a prezentat primele fotografii cu a doua generatie a SUV-ului compact Qashqai, precum si primele informatii despre aceasta. Masina este cu pana la 40 kg mai usoara si cu 49 mm mai lunga decat modelul care va iesi din productie, urmand sa fie disponibila pe piata incepand cu 1 februarie 2014, potrivit producatorului.


Din 2007, cand a fost lansata prima generatie Qashqai, si pana in prezent, Nissan a vandut doua milioane de astfel de automobile. Noul model vine sa continue acest succes comercial, iar nivelul tehnologic la care a ajuns arata cat de important este Qashqai pentru Nissan. Noul Qashqai este construit pe arhitectura de vehicul CMF (Common Module Family) dezvoltata de Alianta Renault-Nissan si este al doilea model care o adopta, dupa noul X-Trail, care va fi lansat si el tot in 2014


Qashqai este desenat si proiectat in Europa si va fi produs in Marea Britanie, in uzina Nissan Sunderland.

La fel ca si pe noul Note, Nissan ofera pe Qashqai un ansamblu de tehnologii grupate in pachetul Safety Shield. Este vorba despre:

Front Collision Avoidance – Prin intermediul unui sistem radar, masina ofera trei niveluri de asistenta. Primul consta intr-un mesaj sonor cand distanta pana la masina din fata este periculos de mica, al doilea nivel consta in franarea usoara a masinii daca soferul nu reactioneaza la primul semnal, iar al treilea nivel consta in franarea masinii pana la oprire completa – daca e cazul – atunci cand radarul detecteaza ca distanta fata de vehiculul din fata se tot micsoreaza.
Driver Attention Support – In circa zece minute masina studiaza modul de condus al soferului, in principal cum acesta actioneaza volanul, iar daca dupa un timp soferul misca haotic de volan si da semne de oboseala, Qashqai ii recomanda o pauza.
Traffic Sign Recognition – Oriunde in Europa, camera video montata in parbriz poate recunoaste semnele de ciculatie importante, cum ar fi limitele de viteza, si le afiseaza soferului pe un ecran. Camera poate recunoaste si afisa simultan doua indicatoare rutiere, spre exemplu atunci cand in conditii de ploaie limita de viteza este alta decat in conditii de uscat.

Citeste versiunea originala pe: 0-100.hotnews.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews