ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Thursday, March 06, 2014

Noul şef al Dacia vorbeşte în premieră despre cum va arăta maşina viitorului fabricată la Mioveni


Au trecut doar două luni de la instalarea noului director general al Automobile Dacia. Nicolas Maure are însă clar conturate planurile pe termen scurt, mediu şi lung: competitivitatea cu uzina din Tanger, resuscitarea pieţei autohtone şi producţia noii generaţii de maşini reprezintă cele mai importante capitole din agenda fără spaţii libere a francezului.

"Bonjour, ça va?“ Nicolas Maure, noul director general al Dacia şi Renault România, ne-a întâmpinat la cel mai recent eveni-ment Meet the CEO organizat de Business Magazin cu cea mai clasică formulă franţuzească. Al patrulea francez de la con-ducerea companiilor Automobile Dacia şi Renault Technologie Roumanie(RTR), cu o cifră de afaceri cumulată de circa patru miliarde de euro şi cu profituri de zeci de milioane chiar şi pe timp de criză, pare să fie tipul de manager calculat: chibzuieşte răspunsul pentru fiecare întrebare şi este atent chiar şi la mişcările pe care le face înainte de declanşarea aparatului la şedinţa foto.

Înainte de eveniment, şi-a acordat câteva minute pentru a se uita la tablourile expuse în holul hotelului unde s-a desfăşurat evenimentul, deoarece „entuziasmul pentru noi descoperiri“ reprezintă principiul după care se ghidează în carieră, iar cultura şi istoria unei ţări pot fi, din punctul lui de vedere, un bun indicator pentru situaţia economică a ţării.Citeste mai departe:businessmagazin.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews