ATENTIE!!! la cumpararea unei masini din Germania verificati urmatoarele acte:

1. Fahrzeugbrief (cartea de identitate a maşinii) clic aici!
2. Fahrzeugschein (talonul maşinii)clic aici!
3. Kaufvertrag (act de vânzare-cumpărare)clic aici!,clic aici!,clic aici!
4. Versicherungskarte (carte de asigurare)clic aici!
5. Zollnummern (numerele de vamă – cu inscripţia valabilităţii)clic aici!
6.Pentru numerele de vamă (tranzit de 5 zile) mai este necesar: -Fahrzeugschein pe numele Dvs. (al cumpărătorului)
eliberat de Straßenverkehrsamt (serviciul de circulaţie)clic aici!
7. În cazul în care maşina are TÜV (ITP) valabil şi se obţin numere cu valabilitate mai mare, mai sunt necesare în plus: 1. Fahrzeugschein- modelul nou (talonul de export al maşinii), adică
Zulassungsbescheinigung Teil I, pe numele noului proprietar,clic aici!
2. Fahrzeugbrief - modelul nou (carte de identitate nouă), adică Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

Saturday, March 01, 2014

TEST: Noua Dacia Sandero, hatchback reloaded
Întâi am testat în amănunt noua Dacia Logan, însă Dacia Sandero este un model care fără îndoială nu putea rămâne nebifat. În consecinţă, ne-am mobilizat şi l-am luat pe fratele lui Logan la un test pe drumurile patriei. Cum s-a descurcat hatchback-ul, vă spun în rândurile de mai jos.

În primă fază a fost testul de prim contact cu Dacia Sandero, dar era clar că urmează şi un test în ţară cu hatchback-ul românesc, mai ales în condiţiile în care Dacia Logan a primit toată atenţia în cadrul testului-radiografie realizat de ProMotor şi în materialul video în care redacţia noastră a pus Loganul la treabă prin oraş.
Drept urmare, vă invit să stăm de vorbă despre noua Dacia Sandero şi să punctăm cu ce vine Dacia Sandero în materie de design, performanţe şi impresii de la volan, după care tragem concluziile de rigoare.
DESIGN EXTERIOR
Nu sunt multe de spus în ceea ce priveşte aspectul exterior al noului Sandero, asta pentru că partea din faţă este leită celei de care beneficiază noul Logan. Pe scurt, influenţe germanice pronunţate, un aer robust şi o treaptă în plus în ceea ce priveşte atractivitatea, în special la o privire mai atentă asupra farurilor, grilei frontale şi spoilerului uşor agresiv.


Până după montantul central, Sandero şi Logan sunt una şi aceeaşi maşină. Lucrurile se schimbă de aici, pentru că spatele lui Sandero este rotunjit, uşile spate au fost decupate iar montaţii C au devenit mai laţi. Rezultatul este o formă mai compactă dar şi o oarecare prospeţime estetică uşor amplificată, în comparaţie cu Logan.

Citeste mai mult pe: promotor.ro

Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews